HannuValtonen LUOMUFUNDEERAUSTA

Heteromies - katoava luonnonvara

Minä, heteromies alan pian itkeä.

Nyt meitä kiusataan omassa kotimaassamme ja etenkin maailmanlaajuisesti. Kaikki viisarit kohdallamme osoittavat alaspäin, se heteroviisari suorastaa riippuu. Nyt kaikkinainen media suosii kaikki muita monia kymmeniä erilaisia sukupuolisuusominaisuuksia. Syytettyjen penkillä olemme vain me, jotka pyrimme toteuttamaan luojan antamaa järjestystä.

Eläkää säällisesti ja täyttäkää maa. Eihän se onnistu millään, ellemme saa yhteyttä siihen toiseen osapuoleen, joka on ehdottoman tarpeellinen luonnon lain täyttymykselle. Päivän aviisit kertoivat mustavesivaraanista, joka oli onnistunut neitseellisessä synnytyksessä. On se ihmiskunnassakin saattanut kerran tapahtua, mutta toista kertaa ei ole edes ennustettu.

Miten siis pidämme ihmiskunnan väkilukua tolkun määrässä, jos meidät totaalisesti kielletään. Otetaanko meiltä pakko-otolla niitä siimahäntäisiä puntarpäitä, jotka oikeaan paikkaan johdettuna takaavat ihmissuvun jatkuvuuden. Ehkä ne tulevat pipettimenetelmälpset ovat onnellisia, ainakin ne toissukupuoliset.

Kyllä me heteromiehet sallimme kaikkien kukkien kukkia, myös meidän itsemme. Miten meidä siis lähestyä sitä toista osapuolta, jotta tulisimme hyväksytyiksi. Nyt on suuri pelko puserossa, että pitää saada vähintäin AMK-tasoinen koulutus, jotta ei tule maailmanlajjuisesti mokailemaan.

Emmehän me ihmiset ole muuta, kuin eläinkunnan jatketta. Emme me heteromiehet halua ketään kiusata ja olla ylenmäärin häiritseviä. Haluamme vaan osoittaa teille arvoisat tytöt ja naiset, että pidämme teistä, rakastamme teitä ja haluamme elää kanssanne niin myötä-, kuin vastoikäymistenkin aikana.

Hyv yötä armaani, te kaikki......

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

"Heteromies - katoava luonnonvara"

Ei ole.
Alkuun kannattaa lukea Dr. Dawkins:n teos "The Selfish gene".

Lentoliput maihin, joissa geenien optimointi on arvossaan, ovat halpoja.

Ilveksen yökerhon nurkassa lymyilevä akateemikko ei välttämättä ole oivaltanyt sitä suosiota, mitä hän ko. yökerhon pääsymaksulla saisi muualla maailmassa. Miksi hän silti menee joka viikonloppu ko. feministiseen helvetinkuruun, sen sijaan, että ostaisi lentolipun Pekingiin, samalla rahalla, on mysteeri...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei heteromies ole mihinkään katoamassa. On eri asia jos vanhenevan miehen itsetunto on häviämässä.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Ajattelitko Pasi hävittää oman itsetuntosi, kun vanhenet?
En usko.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Noinkin sen voi nähdä, jos oikein rutistaa.

Juha Hämäläinen

Ei meillä ole huolta väestönkasvusta. Ulkomaalaiset osaajat hoitavat homman nykyään Suomessakin.

Kirjoitin näistä siementäjistä tosijutunkin:

http://emailjuuso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244518-...

Ja sinä voit pariutua kenen kanssa vaan ja hankkia lapsia keinosiemennyksellä ja vuokrakohdulla. Suosittelen kumppaniksi porokoiraa. Se on uskollinen ja ei nalkuta. Ei siis sinun tarvitse pyöriä Tinderissä tai yökerhoissa naisia naurattamassa.

Helpottiko? Huumori auttaa.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 4/JH: "..voit pariutua kenen kanssa vaan .. porokoiraa .."

Hiukan muotoilisin kirjoittamaasi ajatusta, koska siitä voi saada käsityksen eläimiin sekaantumisen kannustamisesta.

Mutta nämä paljon tapetilla olevat seksuaalikäyttäytymisen epäkohdat saattavat mennä ’överiksi’ siinä mielessä, että sateenkaarikäyttäytymisen suosio kasvaa yli sen, mihin on totuttu tai mikä on yhteiskunnan kannalta edullista. Mutta tietysti kommentoijan ajatus väestökasvun ulkoistamisesta on varteenotettava vaihtoehto.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Ei minulla ole hlökohtaisia ongelmia asian suhteen, eikä ehkei muillakaan heteromiehillä. Olen peloissani naisten tulevaisuuden suhteen.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Tällaiset kirjoitukset saavat minut toisinaan miettimään mitä ihmettä täällä Uuden Suomen puheenvuorossa oikein teen. Niin ja olen siis itsekin heteromies.

Juha Hämäläinen

Kyllähän tämä kuvastaa suomalaisen miehen tuntemuksia hyvinkin, jollei kyse provosta. Sekin kertoisi paljon. Et ilmeisesti kestä miesten itkua kurjuudestaan. Se on kieltämättä enemmänkin naisten etuoikeus. No ehkä se on merkki siitä, että olet tosimies, joka ei vikise.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Vikisen toki. En vain ole tottunut käymään tällaisia asioita läpi julkisesti. Tietenkin jokainen voi kaikin mokomin puhua omasta elämästään niin avoimesti kuin suinkin haluaa, mutta itse avaudun omasta kurjuudestani mieluiten suullisesti läheisilleni. En tiedä kuinka moni muu tekee samoin, mutta tuskinpa tuo nyt hirveän tavatontakaan on.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ OO/5: ”..mitä ihmettä täällä Uuden Suomen puheenvuorossa oikein teen..”
Taisi olla Descartes, joka aikoinaan sanoi jotenkin seuraavasti: ’Kirjoitan, siis olen’. Vai menikö se ihan näinkään!

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Kuten kaikki some-kuohut, tämäkin lähti vähän lapasesta. Mutta vain vähän.

On hyvä, että asia otettiin esille, koska se on totta. Vaikka voidaan sanoa, että myös naiset voivat kohdistaa häirintää ja ahdistelua miehiin niin tilanne on kuitenkin huomattavan epäsymmetrinen.

Nyt on tuotu esille lähinnä luovien alojen valtahierarkia ja siihen liittyvät epäkohdat. Mutta ei tarvitse paljoa pintaa raapia, niin ihan samaa löytyy vaikkapa politiikasta ja julkishallinnostakin. Ja varmaan yrityselämästäkin.

Toiset miehet osaavat käyttäytyä. Jotkut käyttäytyvät tahattomasti törposti tai tulevat väärinymmärretyiksi. Mutta paljon sellaista, joka on pelkästään korvien välissä, koska minä olen naisen yläpuolella oleva saalistaja.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Tämä oli osoitettu #5 Ossille.
Tarkoittanet, että kaikki mielipiteet eivät saavuta sinun henkistä minääsi.
Olen vieläkin kateinen hatustasi. Ostin kylläkin jo korvikkeen.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Ehkä olen vain tottunut siihen, että tällaisia pohdintoja kuulee lähinnä saunan lauteilla. En siis mitenkään tuomitse tätä näkökulmaa tai sen esittämistä blogissa, uuvuttaa vain joskus se miten runsaasti erityyppistä uhriutumista on tämä koko Puheenvuoro täynnä. Kyllästymiseni ei siis ole mitenkään henkilökohtaista vaan liittyy yleisemmin tähän koko blogialustaan.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

En ajatellut uhriutua mihinkään. Tarkoitus oli saada mahdolliset lukijat oivaltamaan, että jokin on pielessä, kun joku metoo pistää maailman kaikki mediat sekaisin.
Uskon ja toivon jonkun korkeastioppineen työstävän menekkiteoksen "Linnunradan käsikirja uusista kosintariiteistä heteromiehille".

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Olen itse heteromies ja tunnen hyvin paljon heteromiehiä. Tunnen myös seksuaalisvähemmistöön kuuluvia.

Ei ainakaan minua kiusata seksuaalisesta suuntautuneisuudestani, ei edes seksuaalivähemmistöjen puolelta. Ei myöskään ketään tuttuani kiusata heteroseksuaalisuudesta tietääkseni.

Se että ei saa vastakkaiselta sukupuolelta sitä oleellista ei ole kiusaamista. Ei aina vaan saa pil..a ei edes joka kerta. Naisilla sattuu olemaan itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa siinä missä miehilläkin. Ei kenenkään miehenkään tarvitse vasteentahtoaan ottaa toiselta mieheltä takaapäin. Jos tarvii niin sitä kutsutaan raiskaukseksi.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Kuten Petri alla toteaa, otin asiaa tapetille nimenomaan sen #metoon antamasta yleistyksestä heteromiehiä kohtaan.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Ei meillä ole omaa kehoa. On vain määräajaksi lainattu nahkapussi sisältöineen. Näissä nahkapusseissa on tarkoitus toteuttaa "jonkun" hyväksinäkemiä asioita.

Mikäli metoo kuuluu "jonkun" suunnitelmiin, niin hyväksyn senkin kaiken muun näiden päivien ihmetysaiheiden mukana.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Entäpä jos tämän kirjoituksen aiheena onkin viime päivinä paljon keskustelua herättänyt #metoo-kampanja? Että miten heteromies uskaltaa lähestyä naista leimautumatta ahdistelijaksi?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Siitähän tässä nimenomaan on kysymys.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Itseäni ei kiinnosta kenenkään muun seksuaalisuus eikä niinkään kiinnosta tehdä omastani numeroa.

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Eihän tässä ole kyse pelkästään seksuaalisuudesta. Tässä on kyse suuremmista asioista. Jokainen miettiköön kohdallaan, mitä ne suuremmat asiat ovat.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Ei heteromies ole mihinkään katoamassa. Se on vaan muuttunut munattomaksi. Sitä naiset potkii pesuuksille ja humalapäissään se ottaa nokkiinsa maahanmuuttajilta joille se on uskaltautunut vasta 2.5 promillen kännissä alkaa huutelemaan kun maahnmuuttaja on vienyt sen naisen. Sitten se yrittää tappaa itsensä.
Se itkee kohtaloaan eikä arvosta itseään. Vain ronskimmat saavat käytyä varusmiepalvelunsa ja niitäkin on joka vuosi vähemmän. Ystäväni kertoi, että näitä itkijöitä on joka vuosi enemmän ja enemmän, jotka jo muutaman päivän jälkeen varusmiespalvelun aloittamisesta haluavat kömpiä äidin tai tyttöystävän helmoihin.
P***le, mitä suomalaiselle miehelle on tehty!

Toimituksen poiminnat